Beweegbare Bodem voor Medisch Zwembad & Revalidatiebad

Één bodem voor uiteenlopende oplossingen

Een beweegbare zwembadbodem is de perfecte aanvulling voor elk medisch zwembad. Dankzij de traploze, verstelbare bodem stelt u het zwembad eenvoudig in op de gewenste diepte. Zo biedt u iedere cliënt bij hydrotherapie precies het juiste waterniveau, en dus ook de gevraagde belasting op het lichaam, die nodig is om verantwoord te revalideren. Daarnaast creëert u met de aanpasbare hoogte eenvoudig een veilige zwemomgeving voor cliënten met een handicap.

 

Daarnaast is het mogelijk om een beweegbare zwembadbodem te kiezen met schuinstelling. Dit maakt het mogelijk om tijdens een revalidatie met verschillende weerstanden te werken.

Het is zelfs mogelijk om twee afzonderlijk beweegbare vloeren te laten plaatsen. Hierdoor kunnen verschillende doelgroepen tegelijkertijd het bad betreden.

Schuif om de transformatie te zien

Before Image After Image

Voordelen van onze Beweegbare Zwembadbodems

GECERTIFICEERDE KWALITEIT
Al onze producten overtreffen de Europese kwaliteits- en veiligheidseisen voor zwembaduitrusting geïnstalleerd in openbare en medische zwembaden (de NEN-EN 13451).
ULTIEME VEILIGHEID
Door de bodem in hoogte te verstellen, kunt u het zwembad minder diep maken. Daarmee vergroot u de veiligheid van kwetsbare gebruikers, zoals kinderen en cliënten met een handicap.
KOSTENBESPARING
De geïsoleerde vloer zorgt ervoor dat onderliggend water warmte vasthoudt, er geen vuil in kan komen en dat chloor niet verdampt. Zo bespaart u op energie- en waterkosten.
ONDERHOUDSARM
Onze beweegbare zwembadbodems zijn ontwikkeld met zo min mogelijk beweegbare onderdelen. Slijtage en onderhoud worden zo tot een minimum beperkt.
OPLOSSINGEN OP MAAT
Het ontwerpen en fabriceren van zwembadvloeren ligt volledig in ons eigen beheer. Dit betekent dat we alle mogelijke wensen en afmetingen kunnen leveren.
DRIJVEND PRINCIPE
Bij onze drijvende vloeren hangen geen kabels in het zicht. Dit ziet er niet alleen mooier uit, maar het is ook veiliger voor de gebruikers.
WATERHYDRAULIEK
Voor de aandrijving van onze beweegbare zwembadbodems wordt gebruik gemaakt van water (en geen olie). Hierdoor is watervervuiling en aantasting van het bassin onmogelijk.
UITBREIDINGEN MOGELIJK
Of het nu om swim-out benches (zitbanken) of geïntegreerde zonneterrassen gaat. Of juist om therapeutische hulpmiddelen of trappen. U heeft de keuze uit tal van uitbreidingsmogelijkheden.

 

TIELEMAN ZWEMBADTECHNIEK ONDERSTEUNT VAN A TOT Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

 

Uw voordelen?

 

  • Één aanspreekpunt voor al uw vragen over zwembadtechniek,
  • Geen onnodige kosten door overbodige communicatie tussen bedrijven,
  • Minimale down-time bij storingen (omdat we snel schakelen en onze eigen producten kennen).