Modulair Zwembad voor Hydrotherapie

Een zwembad dat door de deur past

Een modulair bad is dé oplossing voor als u een bepaalde ruimte achteraf moet inrichten als zwemzaal, maar de constructie van het gebouw een ingebouwd zwembad niet toelaat. Doordat de onderdelen simpelweg door de deur passen én van lichtgewicht materialen zijn vervaardigd, kunt u in bijna elke ruimte een zwembad creëren voor medische doeleinden, zoals hydrotherapie.

Voordelen van onze Modulaire Zwembaden

HOGE KWALITEIT MATERIALEN
Onze modulaire baden zijn vervaardigd van RVS 316 en chloorbestendige, rubberen pakkingen. Deze combinatie staat garant voor hoge kwaliteit.
EXTREEM DUURZAAM
RVS 316 is uitermate geschikt voor zwembaden omdat het beter bestand is tegen chloriden en corrosie. Dat betekent minimaal onderhoud en een maximale levensduur.
GERING EIGEN GEWICHT
Dankzij een gewicht dat ruim 10x lichter is dan beton, kun je modulaire baden beter op bovenverdiepingen en minder zwaar belastbare oppervlakten plaatsen.
HYGIËNE
Door de hoge corrosie-weerstand van RVS 316 wordt de groei van bacteriën verhinderd. Bovendien is een niet-poreus oppervlak relatief eenvoudig schoon te houden.
EENVOUDIGE PLAATSING
Omdat het zwembad in meerdere modules gefabriceerd wordt, blijven de losse modules licht genoeg om met de hand te tillen en passen ze door een normale deuropening.
100% RECYCLEBAAR
RVS behoeft weinig onderhoud en staat garant voor een lange levensduur. Gecombineerd met het feit dat RVS 100% recyclebaar is, maakt het een bijzonder milieuvriendelijk materiaal.

TIELEMAN ZWEMBADTECHNIEK ONDERSTEUNT VAN A TOT Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

 

Uw voordelen?

 

  • Één aanspreekpunt voor al uw vragen over zwembadtechniek,
  • Geen onnodige kosten door overbodige communicatie tussen bedrijven,
  • Minimale down-time bij storingen (omdat we snel schakelen en onze eigen producten kennen).