Waterbehandelingssysteem voor medisch zwembad & revalidatiebad

Betrouwbare en geautomatiseerde systemen

Zwembadwater in de medische sector moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. U werkt immers met een doelgroep die moet herstellen of die wat kwetsbaarder is. Met ruim 50 jaar ervaring is Tieleman marktleider op het gebied van waterbehandelingssystemen voor zwembaden. Niet alleen verzorgen onze systemen optimale waterkwaliteit, maar ze zijn ook grotendeels geautomatiseerd. U heeft dus bijna geen omkijken naar het systeem.

Voordelen van ons waterbehandelingssysteem

OPTIMALE WATERKWALITEIT
Door het gebruik van hoogwaardige componenten en nauwkeurige metingen wordt op elk moment van de dag de juiste circulatie, filtering, verwarming én conditionering gewaarborgd.
GEAVANCEERDE AUTOMATISERING
Al onze installaties worden voorzien van een Siemens PLC met touchscreen. Vanuit hier worden alle pompen, metingen, doseringen en meldingen beheerd en aangestuurd.
DUIDELIJKE MONITORING
Cijfers omtrent de waterkwaliteit worden, zoals wettelijk verplicht, continu en automatisch gemeten, gelogd en gepresenteerd in een gebruiksvriendelijk dashboard.
GRONDIGE DESINFECTIE
Met ons zoutelektrolyse systeem wordt uw zwembad voorzien van de meest zuivere vorm van chloor en de meest verantwoorde vorm van desinfectie.
GBS INTEGRATIE
Dankzij de door ons gerealiseerde datakoppelingen met gangbare Gebouw Beheer Systemen, kunnen we informatie over uw zwembad ook zichtbaar maken in het GBS.
OVERAL GEGEVENS INZIEN
Via ons speciale web portaal kunt u, waar u ook bent, toegang krijgen tot de status van het zwembad. Het enige dat u nodig heeft, is internet.

TIELEMAN ZWEMBADTECHNIEK ONDERSTEUNT VAN A TOT Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

 

Uw voordelen?

 

  • Één aanspreekpunt voor al uw vragen over zwembadtechniek,
  • Geen onnodige kosten door overbodige communicatie tussen bedrijven,
  • Minimale down-time bij storingen (omdat we snel schakelen en onze eigen producten kennen).