RVS Zwembad voor particulieren

Licht van gewicht maar gevuld met voordelen

RVS Zwembaden bieden de perfecte oplossing voor als je weinig ruimte hebt of een zwembad op de 1e of hogere verdieping wil plaatsen. Dankzij het lichtgewicht karakter van het bassin (10x lichter dan beton!) kunnen vele constructies het totaalgewicht dragen. Dus stelt u zich maar eens voor: heerlijk baden in het zonnetje op uw dakterras. Dat kan met een roestvrijstaal zwembad.

En dat is trouwens nog niet alles, want een RVS zwembad heeft nog veel meer te bieden.

Voordelen van onze RVS zwembaden

TEMPERATUUR TOLERANT
RVS zorgt er niet alleen voor dat uw zwembadwater sneller opwarmt, maar is ook beter bestand tegen temperatuurschommelingen en vorst.
EXTREEM DUURZAAM
RVS 316 is uitermate geschikt voor zwembaden omdat het beter bestand is tegen chloriden en corrosie. Dat betekent minimaal onderhoud en een maximale levensduur.
HYGIËNE
Door de hoge corrosie-weerstand van RVS 316 wordt de groei van bacteriën verhinderd. Bovendien is een niet-poreus oppervlak relatief eenvoudig schoon te houden.
KORTE PLAATSINGSTIJD
Het bassin kan als één kant en klare bak worden geplaatst alsook op locatie in elkaar worden gelast. Hoe dan ook is de plaatsingstijd korter dan bijvoorbeeld een betonnen zwembad.
100% RECYCLEBAAR
RVS behoeft weinig onderhoud en staat garant voor een lange levensduur. Gecombineerd met het feit dat RVS 100% recyclebaar is, maakt het een bijzonder milieuvriendelijk materiaal.
GERING EIGEN GEWICHT
Dankzij een gewicht dat ruim 10x lichter is dan beton, kun je RVS baden beter op bovenverdiepingen en minder zwaar belastbare oppervlakten plaatsen.

TIELEMAN ZWEMBADTECHNIEK ONDERSTEUNT VAN A TOT Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

 

Uw voordelen?

 

  • Één aanspreekpunt voor al uw vragen over zwembadtechniek,
  • Geen onnodige kosten door overbodige communicatie tussen bedrijven,
  • Minimale down-time bij storingen (omdat we snel schakelen en onze eigen producten kennen).